Κοντονής: Καμία ανοχή σε αυτά τα φαινόμενα

Κοντονής: Καμία ανοχή σε αυτά τα φαινόμενα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καμία ανοχή» για τέτοιου είδους ενέργειες, όπως η επίθεση στο Εφετείου της Αθήνας ανέφερε σε δήλωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, επισημαίνοντας πως τέτοιες ενέργειες, «στρέφονται ευθέως και κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και του ομαλού κοινοβουλευτικού βίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης:

«Αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλεί η σημερινή εγκληματική ενέργεια και αυτό γιατί σκοπός των δραστών δεν ήταν μόνο η πρόκληση υλικών ζημιών στο Εφετείο Αθηνών αλλά και η διακινδύνευση ανθρωπίνων ζωών των περιοίκων και των ανυποψίαστων πολιτών, πολύ περισσότερο που εκτός από τα παραπάνω υπήρξε και απόπειρα κατά της ζωής του φρουρού του δικαστηρίου, ο οποίος τη στιγμή εκείνη εκτελούσε την εργασία του.

Στα φαινόμενα αυτά δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή, πολύ δε περισσότερο δικαιολόγηση αφού εκτός των ανωτέρω στρέφονται ευθέως και του δημοκρατικού πολιτεύματος και του ομαλού κοινοβουλευτικού βίου».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή