Δημ. Καμμένος: Βάζω την ελληνικότητα της Μακεδονίας πάνω από τη συγκυβέρνηση

Δημ. Καμμένος: Βάζω την ελληνικότητα της Μακεδονίας πάνω από τη συγκυβέρνηση

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, επεσήμανε ότι βάζει την ελληνικότητα της Μακεδονίας πάνω από τη συγκυβέρνηση.

Συγκεκριμένα , ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον Real fm, ερωτηθείς σχετικά με το τι θα πράξουν οι ΑΝΕΛ εάν η ψήφος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι θετική επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Προβληματίζομαι, έχω την απορία εάν όλοι οι Μακεδόνες ή Ηπειρώτες βουλευτές θα δεχθούν να ψηφίσουν παράγωγο με τον όρο Μακεδονία στην ονομασία. Εάν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι Μακεδόνες ή μη, ψηφίσουν με σύνθετο όνομα και όλοι οι υπόλοιποι ψηφίσουν «όχι» και μένουμε εμείς οι δύο, νομίζω τότε θα πρέπει να σκεφτούμε και εμείς τη στάση μας, αλλά νομίζω δεν είναι εύκολο να κάνουμε πίσω»

«Προσωπικά, δεν θα ζήσω άλλο αυτό το θέατρο του παραλόγου. Δεν θα μου είναι εύκολο να το ψηφίσω. Εννοείται, πως βάζω την ελληνικότητα της Μακεδονίας πάνω και από τη συγκυβέρνηση. Είναι εθνικό το ζήτημα» τόνισε ο κ. Καμμένος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή