Νέος γύρος αντιπαράθεσης Καμμένου – Ντ. Μπακογιάννη για το Σκοπιανό

Νέος γύρος αντιπαράθεσης Καμμένου – Ντ. Μπακογιάννη για το Σκοπιανό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαίνεται η σκληρή αντιπαράθεση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου με την πρώην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, με αφορμή τα όσα έχει δηλώσει ο κ. Καμμένος περί μη συγκατάθεσης του στην χρήση του όρου Μακεδονία στο όνομα της γειτονικής χώρας. Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ επανέλαβε την εκπεφρασμένη άποψη της ΝΔ πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση συναίνεσης της αξ. αντιπολίτευσης αν προηγουμένως δεν υπάρχει κοινή γραμμή της Κυβέρνησης.

«Δεν μπορεί να προσέρχεται σε μία εθνική διαπραγμάτευση η κυβέρνηση κ να έχει δύο διαφορετικές θέσεις. Μόνο με ενιαία εθνική θέση μπορούμε να διαπραγματευτούμε με επιτυχία. Αλλιώς δε θα σε θεωρήσει κανένας συνομιλητής σου σοβαρό» υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ και κατέληξε: «Ξεκινήσαμε με Βαρουφάκη και καταλήγουμε στον Καμμένο».

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας απάντησε με προσωπική επίθεση προς την Ντ. Μπακογιάννη. Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα».

«Το γαρ πολύ της θλίψεως»

Συνεργάτες της πρώην υπουργού σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΥΕΘΑ επισήμαναν πως «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» προσθέτοντας πως «αν αυτό δεν είναι κατανοητό ο κ. Καμμένος να ανοίξει το λεξικό του Μπαμπινιώτη…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή