Παυλόπουλος: Δείχνουμε το σωστό στους γείτονές μας όταν παρεκτρέπονται

Παυλόπουλος: Δείχνουμε το σωστό στους γείτονές μας όταν παρεκτρέπονται

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία μετά και τις προκλητικές δηλώσεις με τις οποίες αξιωματούχοι της γείτονος αντέδρασαν στην παροχή ασύλου προς τον Τούρκο στρατιωτικό, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο περιθώριο εθιμοτυπικής εκδήλωσης για το νέο έτος, στο Προεδρικό Μέγαρο

Δεν διακατεχόμαστε από καμιά αλαζονεία, δεν υπερτιμούμε τις δυνάμεις μας, ούτε πρόκειται να τις υποτιμήσουμε, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προς τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για ευχές για το νέο έτος.

«Ο ρόλος μας είναι ιστορικός ακόμα και στους γείτονές μας. Όταν παρεκτρέπονται οφείλουμε να τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο», προσέθεσε ο Πρόεδρος και υπογράμμισε:

«Η εκτίμηση στη χώρα είναι μεγάλη, όταν χρειαστεί είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, και θα το δείξουμε».

Νωρίτερα ο κ. Παυλόπουλος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας για ευχές για το Νέο Έτος 2018.

Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της Κοπτικής Εκκλησίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ζήτησε να μεταφέρει την αγάπη του και τις ευχές του και ευχήθηκε «καλή δύναμη σ’ αυτό που κάνετε», ενώ στον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια «για όλα αυτά που κάνετε».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή