Σπυράκη: Ολυμπιονίκης στην κυβίστηση ο Καμμένος

Σπυράκη: Ολυμπιονίκης στην κυβίστηση ο Καμμένος

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου αμέσως μετά την έκτακτη διυπουργική σύσκεψη  σχετικά με το Σκοπιανό σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

«Ο κ. Καμμένος επιχειρεί να καταστεί Ολυμπιονίκης στην κυβίστηση» είπε χαρακτηριστικά κα πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «εμπλούτισε» τη θέση του με την απόφαση του Βουκουρεστίου.

«Ο κ. Καμμένος είναι ίσως ο μοναδικός βουλευτής που έχει ψηφίσει και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή, και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και μπράβο του» σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Ζητάμε, από την κυβερνητική πλειοψηφία μια ενιαία θέση και να ενημερώσει τα κόμματα για το στάδιο που βρίσκεται η διαπραγμάτευση».

«Η θέση της ΝΔ είναι η εθνική θέση που διαμορφώθηκε το 2008 στο Βουκουρέστι. Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις» τόνισε.

«Κανένας από τη ΝΔ δεν έχει αμφισβητήσει αυτή τη θέση, όλα τα άλλα ανάγονται στη σφαίρα της παραπολιτικής.  Εμείς θέλουμε να ξέρουμε πώς τοποθετείται η κυβέρνηση στην εθνική θέση που διαμόρφωσε η κυβέρνηση της ΝΔ στο 2008» επισήμανε ακόμα η Μαρία Σπυράκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή