Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα για την αίτηση ακύρωσης ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα για την αίτηση ακύρωσης ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρά με αποδέκτη τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης χορήγησης ασύλου σε έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς.

«Η αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης χορήγησης ασύλου είναι τα διαπιστευτήρια Τσίπρα στον Ερντογάν. Που ζητήθηκαν και δόθηκαν. Σε αυτόν που δήθεν ο Τσίπρας του απάντησε «όπως του έπρεπε», πριν λίγες μέρες. Σε αυτόν με τον οποίο άλλα έχει συμφωνήσει κι άλλα λέει δημόσια μπροστά στις κάμερες», γράφει χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και συνεχίζει:

«Είναι μια ντροπιαστική και ακραία πράξη. Που αμαυρώνει την ιστορία και την ηθική της Αριστεράς και του ανθρωπισμού, αποκαλύπτει το κυνικό πρόσωπο μιας κυβέρνησης που ντηλάρει ακόμη και τα πιο ιερά δικαιώματα και δημοκρατικά κεκτημένα, αυτά για τα οποία κάποιοι αγωνίστηκαν στη χώρα μας εναντίον της Χούντας».

«Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της έκπτωσης και του τζόγου.  Μιας Κυβέρνησης που τα δίνει όλα και «κάνει παιχνίδι» σε όλα τα επίπεδα, επιζητώντας την επιβίωση και το κέρδος. Κι ενός Πρωθυπουργού που ζήλεψε τον Βενιζέλο και τον Πάγκαλο κι αποφάσισε να κάνει κάτι ανάλογο με τις ντροπιαστικές πράξεις παράδοσης του Χαμντάν/Ρασίντ και του Οτσαλάν. Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας ώστε αυτό το τελευταίο στάδιο να μη διαρκέσει άλλο», προσθέτει η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Κωνσταντοπούλου:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή