ΑΝΕΛ: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο Μητσοτάκης για το Σκοπιανό

ΑΝΕΛ: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο Μητσοτάκης για το Σκοπιανό

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωσή – απάντηση σε σημερινές τοποθετήσεις τόσο της εκπροσώπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, όσο και της Ντόρας Μπακογιάννη, εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι παράλληλα ζητούν από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρει ξεκάθαρη θέση σχετικά με το Σκοπιανό.

«Από την ευρωβουλευτή κ. Σπυράκη έχουμε συνηθίσει τις οβιδιακές μεταμορφώσεις. Αλλάζει κόμματα, ρόλους και απόψεις ανάλογα με την κατεύθυνση και τη φορά του ανέμου. Μόνο που τώρα, ο άνεμος που… πνέει στο κόμμα που σήμερα τη στεγάζει, δεν έχει καμία δυναμική», επισημαίνουν οι ΑΝΕΛ και συνεχίζουν απευθυνόμενοι στον κ. Μητσοτάκη:

«Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, τον σημερινό μέντορα της κ. Σπυράκη, να βρει κάποτε το θάρρος και την τόλμη, που δυστυχώς του λείπουν, και να πάρει μια ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα σχετικά με τα Σκόπια, αντί να κρύβεται πίσω από τις ύβρεις της κ. Μπακογιάννη ή τις άναρθρες κραυγές του συμπροέδρου του κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Ας κάνει επιτέλους ένα πολύ μικρό… τολμηρό βήμα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή