Σβίγκου: Δεν υπάρχει ζήτημα Καμμένου

Σβίγκου: Δεν υπάρχει ζήτημα Καμμένου

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να επιδείξει «υπευθυνότητα και σοβαρότητα» στο θέμα της ΠΓΔΜ και να σταματήσει να «καταφεύγει σε ανούσια κονταροχτυπήματα», κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA.Η ίδια εκτίμησε πως «δεν υπάρχει θέμα Καμμένου», αναφερόμενη στη στάση που θα τηρήσει ο κυβερνητικός εταίρος.

«Υπάρχουν θετικές ενδείξεις από τη νέα κυβέρνηση της FYROM και βρισκόμαστε μπροστά σε μία ιστορική ευκαιρία για επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος το οποίο, με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων -όχι μόνο των ελληνικών, αλλά και των κυβερνήσεων της FYROM που επέμεναν σε μία αλυτρωτική και εθνικιστική πολιτική- έμενε άλυτο» ανέφερε η κ. Σβίγκου και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται υπευθυνότητα και σοβαρότητα από το σύνολο της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας. Όχι ανούσια κονταροχτυπήματα, στα οποία συνηθίζει να καταφεύγει η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τη σεναριολογία γύρω από τη στάση του κ. Καμμένου, αντί να υπερασπιστεί και να δημοσιοποιήσει τη δική της θέση».

Σχετικά με τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, σημείωσε πως νομίζει ότι δεν υπάρχει ζήτημα, τονίζοντας: «Είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα στις δηλώσεις του κ. Καμμένου μετά από την κυβερνητική σύσκεψη, την πλήρη στήριξή του στις προσπάθειες του κ. Κοτζιά και στις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα. Οπότε, νομίζω ότι δεν υπάρχει ζήτημα. Κι αυτό είναι κάτι το οποίο πλέον και η ίδια η ΝΔ το έχει αποδεχθεί, προσπαθώντας τώρα να δικαιολογήσει τη συνοχή στη στάση της κυβέρνησης σε δήθεν κωλοτούμπες του κ. Καμμένου, προσπαθώντας, βέβαια, για μία ακόμη φορά να κρύψει τα δικά της εσωτερικά προβλήματα, γιατί μην ξεχνάμε ήταν ο κ. Σαμαράς ο οποίος είχε εκφράσει το 1992 διαφωνίες με την πολιτική του τότε πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή