ΝΔ: Δέσμια εργατοπατέρων και ιδεοληψιών η κυβέρνηση

ΝΔ: Δέσμια εργατοπατέρων και ιδεοληψιών η κυβέρνηση

56" χρόνος ανάγνωσης

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την πρόσφατη ρύθμιση για τις απεργίες που περιέχεται στο πολυνομοσχέδιο, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, προκαλώντας την άμεση απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην δήλωσή της η κυρία Σπυράκη αναφέρει:

«Η Κυβέρνηση, δέσμια της διαπλοκής, των εργατοπατέρων και των ιδεοληψιών της, δίνει για άλλη μια φορά ρεσιτάλ τυχοδιωκτισμού και για το θέμα της απεργίας. Επιλέγει να αποφασίζουν οι λίγοι.

Η Νέα Δημοκρατία, συνεπής στις απόψεις της, επιμένει ότι την απόφαση για την απεργία έχουν δικαίωμα να την λαμβάνουν οι πολλοί, η πλειοψηφία των εργαζομένων, και όχι οι λίγοι, οι συνήθεις εργατοπατέρες. Όσα πρωτοσέλιδα και να κατασκευάσουν τα προπαγανδιστικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, οι  Έλληνες ξέρουν  πως ο κάθε εργαζόμενος έχει απόλυτο δικαίωμα να αποφασίσει για την απεργία στη δουλειά του».

Απαντώντας το γραφείο Τύπου το ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει στην ΝΔ «αντεργατικό και νεοφιλελεύθερο μένος».

«Η Ν.Δ. ούτε μπορεί και ούτε θέλει να κρύψει ότι παραμένει η πιο πιστή σύμμαχος της εργοδοσίας. Η πρόταση του κ. Μητσοτάκη για την απεργία είναι αντιγραφή των χειρότερων εγχειριδίων του Θατσερισμού και φανερώνει για άλλη μια φορά το αντεργατικό και νεοφιλελεύθερο μένος της ΝΔ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.