ΑΝΕΛ: «Απ’ ό,τι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην ΚΟ»

ΑΝΕΛ: «Απ’ ό,τι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην ΚΟ»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε στο θέμα της παραίτησης του Κώστα Ζουράρι από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας και επισήμανε απαντώντας στον ίδιο, ότι απ’ όσο γνωρίζει, ο κ. Ζουράρις παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Από ότι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι υπήρξε συζήτηση με τον κ. Καμμένο και του ζητήθηκε παραίτηση από το υπουργείο. Μετά τις δηλώσεις του, υπήρξε και ακαριαία αντίδραση από τους ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαδοπούλου και συνέχισε:

«Οι δηλώσεις αυτές είναι άστοχες, ανεπίτρεπτες και προσβλητικές. Είναι εκτός των δικών μας πιστεύω και δεν υιοθετούμε τέτοιου είδους θέσεις. Το πώς θα εξελιχθεί η όλη συνεργασία είναι θέμα για το οποίο δεν αποφασίζω εγώ»

Σε σχέση με το Σκοπιανό και το άρθρο του Πάνου Καμμένου, η κ. Παπαδοπούλου πρόσθεσε μιλώντας στον Real «Δεν τίθεται θέμα να γίνει τώρα δημοψήφισμα. Έχουμε εκφράσει την εμπιστοσύνη μας στον Υπουργό Εξωτερικών. Το άρθρο Καμμένου αποτελεί ευρύτερη ιστορική και πολιτική τοποθέτηση. Ας αφήσουμε τη διαπραγμάτευση να εξελιχθεί, να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για να δούμε πώς θα λειτουργήσει το κάθε κόμμα» συμπλήρωσε.

«Εμείς λέμε όχι χρήση του όρου Μακεδονία και παραγώγων του, γιατί το όνομα για εμάς συνδέεται απόλυτα με θέματα ταυτότητας και αλυτρωτισμού. Ξεκινά μια διαπραγμάτευση, θέλουμε να υπάρξει λύση στο Σκοπιανό. Για την αλλαγή της θέσης αυτής θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση πολιτικών αρχηγών», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή