ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλοοικονόμου: Hθελα να προσθέσω στην προσπάθεια – Αν μου γίνει πρόταση κατεβαίνω στις εκλογές

megalooikonomoy-hthela-na-prostheso-stin-prospatheia-amp-8211-an-moy-ginei-protasi-katevaino-stis-ekloges-2227818

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκε πλέον η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία υπερψήφισε χθες το Πολυνομοσχέδιο που έφερε στη βουλή η κυβέρνηση.

Η ίδια, προχώρησε σήμερα στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ένταξή της στην κυβερνητική πλειοψηφία εξηγώντας την απόφασή της.

«Είδα ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, ήθελα κι εγώ να προσθέσω στην προσπάθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Από εκεί που είχαμε τις χείριστες κριτικές, βλέπουμε τους οίκους να μας αξιολογούν, να δίνουν θάρρος στους επενδυτές, τα επιτόκια να επανέρχονται στα επίπεδα του 2006, οπότε δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό», συνέχισε η ίδια.

Όπως αποκάλυψε, δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του, ωστόσο είπε: «Μόνο ο κύριος Βίτσας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε συγχαρητήρια, σε περιμέναμε».

Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, αρνήθηκε ότι έχει γίνει οποιαδήποτε συνεννόηση: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ πρόωρο. Ανήκω στο κέντρο, βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το κέντρο και προς τα αριστερά», είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μακριά οι εκλογές, αλλά ναι, αν μου γίνει πρόταση θα κατέβω, δεν έχω πρόβλημα».

Τα σκέφτηκα πολύ καλά όλα τα σημεία του νομοσχεδίου, πριν ψηφίσω, αλλά υπήρχαν και πάρα πολύ θετικά μέτρα όπως το κτηματολόγιο, είπε ακόμα η βουλευτής, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των απεργιών: «Ως προς τις απεργίες, θεωρώ ότι δεν παύει κανείς να έχει το δικαίωμα της απεργίας, αντίθετα θεωρώ ότι είναι καλύτερο, διότι εάν υπολογίσουμε ότι θα είχαμε ένα lock out, κάτι πολύ δυσάρεστο για τους εργαζόμενους», εξήγησε.