Ν.Δ.: Η δικαιοσύνη να διερευνήσει τις καταγγελίες του προέδρου των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ν.Δ.: Η δικαιοσύνη να διερευνήσει τις καταγγελίες του προέδρου των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η αποκάλυψη του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι η εταιρεία φύλαξης επιχείρησε να αποκτήσει παρανόμως αρχεία του Πρωτοκόλλου της υπηρεσίας με σκοπό αυτά να αλλοιωθούν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη -εφόσον επιβεβαιωθεί- εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία του υπουργείου». Αυτό τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, αναφερόμενη στη χθεσινή κατάθεση του κ. Σταμάτη Πουλή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία.

«Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις για αυτήν τη σοβαρότατη καταγγελία και να μας απαντήσει αν όντως υπήρξε απόπειρα ενοχοποίησης του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τον κ. Πολάκη. Και προφανώς αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα αυτήν τη σοβαρότατη υπόθεση» πτοστίθεται στην ανακοίνωση.

Χθες, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζόμενων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, κατήγγειλε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.πως με υπογραφή του υπουργού δόθηκαν μέσα σε δύο χρόνια με απευθείας ανάθεση, χωρίς προκήρυξη, περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ σε εταιρία ασφάλειας για τη φύλαξη των κτηρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μάλιστα, ανέφερε ότι συνεργάτες του κ. Πολάκη πίεζαν υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ να καταθέσουν ψευδώς ότι είχαν προσληφθεί παράνομα 23 άτομα, με παρέμβαση του πρώην υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή