Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της χούντας έδωσαν τον τόνο

Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της χούντας έδωσαν τον τόνο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με μία μακροσκελή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επιχείρησε να υποβαθμίσει το συλλαλητήριο που έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη για τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» στο όνομα της ΠΓΔΜ.

Αρχικά, παραδέχθηκε ότι ο κόσμος που βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα άγγιξε τις 100.000, ωστόσο έκανε τη σύγκριση με τα συλλαλητήρια του 1992 σημειώνοντας ότι τότε είχαν συγκεντρωθεί κοντά στους 500.000 πολίτες.

Στη συνέχεια, δέχθηκε ότι συμμετείχε και κόσμος που δεν εκφραζόταν από την ακροδεξιά, όμως επισήμανε ότι τον τόνο του συλλαλητηρίου έδωσαν «νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ,οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησιάς με Άνθιμους και Αμβρόσιους»

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της, και επισήμανε ότι η κυβέρνηση «θα διασφαλίσει στις διαπραγματεύσεις τα συμφέροντας της χώρας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της χούντας έδωσαν τον τόνο-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή