Χρηστίδης: Θα στηρίξουμε μόνο μία εθνικά επωφελή λύση, που θα αποκλείει οποιονδήποτε αλυτρωτισμό

Χρηστίδης: Θα στηρίξουμε μόνο μία εθνικά επωφελή λύση, που θα αποκλείει οποιονδήποτε αλυτρωτισμό

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το συλλαλητήριο ήταν μία ειλικρινής έκφραση της αγωνίας πολλών Ελλήνων. Η ηγεσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι χαμηλότερη των προσδοκιών. Ο πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει ακόμα ένα μικρό τακτιστικό παιχνίδι πάνω σε ένα ευαίσθητο ζήτημα», επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ». Όπως τόνισε, το θέμα άνοιξε πολύ νωρίτερα από ότι έπρεπε και με λάθος τρόπο.

Ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι θα υποστηριχθεί μόνο μία εθνικά επωφελής λύση, που θα αποκλείει οποιονδήποτε αλυτρωτισμό από την πλευρά της ΠΓΔΜ.

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν σαφής στην τοποθέτησή της και όταν η πρόταση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έρθει στη Βουλή θα τοποθετηθούμε», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «επειδή οι μνήμες είναι νωπές, το εθνικό συμφέρον είναι πρώτα και πάνω απ' όλα. Μικροκομματικά παιχνίδια, όμως, με αυτούς οι οποίοι κράτησαν τη χώρα και τους πολίτες στη κρίση περισσότερο απ' όσο έπρεπε, δεν θα κάνουμε. Δουλεύουμε για να είμαστε η πρώτη δύναμη της νέας εποχής και αυτό θα το κάνουμε με πλήρη προγραμματικό λόγο, που θα αποτυπωθεί μέχρι το συνέδριο στα μέσα Μαρτίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή