Σπίρτζης: Οι μπάρες στα Μέσα Μεταφοράς θα κλείσουν μέσα στον Φεβρουάριο

Σπίρτζης: Οι μπάρες στα Μέσα Μεταφοράς θα κλείσουν μέσα στον Φεβρουάριο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι «μέσα στον Φεβρουάριο, θα κλείσουν οι μπάρες στα Μέσα Μεταφοράς», ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να τοποθετηθούν πλευρικά διόδια σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο.

«Μέσα στον Φεβρουάριο θα κλείσουν οι μπάρες στα Μέσα Μεταφοράς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι «ο ΟΑΣΑ τα προηγούμενα χρόνια έχανε 65-70 εκατ. ευρώ από τα πλαστά εισιτήρια».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κτίμησε ότι τα προβλήματα που υπάρχουν, μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουν ξεπεραστεί.

«Διόδια σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο δεν θα μπουν», επεσήμανε ο κ. Σπίρτζης, ενώ όπως είπε, «εκεί που προβλεπόταν από τις συμβάσεις του 2006 να γίνουν σταθμοί διοδίων και δεν έχουν γίνει, αυτά τα έξοδα πληρώνονται από το Δημόσιο», σημείωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κίνημα «Δεν πληρώνω».

«Ένα μεγάλο μέρος του δεν πληρώνω δεν ήταν λάθος, γιατί δεν υπήρχε ένα δίκαιο σύστημα τιμολόγησης και δεν υπάρχει ακόμα στις συμβάσεις», ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών.

«Πριν το δεν πληρώνω υπήρχε το κίνημα του πληρώνω πολλά περισσότερα, και αυτό αφορούσε το κόστος των έργων», σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή