Δ. Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς παρέα με Ρουβίκωνες δεν κάνουμε

Δ. Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς παρέα με Ρουβίκωνες δεν κάνουμε

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ζητήματα όπως του Ρουβίκωνα, «η κυβέρνηση δεν τα χειρίζεται καλά».

«Γι’ αυτό και είμαστε εκεί και τους «γυρίζουμε» στο σωστό τον δρόμο» πρόσθεσε, μιλώντας στον Focus Fm 103,6.

«Εγώ έχω να πω το εξής: Εμείς παρέα με Ρουβίκωνες δεν κάνουμε, ούτε στήνουμε ΚΕΠ στα Εξάρχεια, ούτε κάνουμε παρέα με αναρχικούς, ούτε γουστάρουμε που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας ο δολοφόνος, ούτε πετάμε την εικόνα της Παναγιάς στα σκουπίδια» τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος

  

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ στο Νταβός ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε:

«Με το να κατεβάσουμε μία ταμπέλα ή να αλλάξει όνομα ένα δρόμος, δεν σημαίνει κάτι, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξει το Σύνταγμα των Σκοπίων με τα αλυτρωτικά». Πρόσθεσε πως «ένας έντιμος συμβιβασμός, λένε, μία δίκαιη λύση, κι όλα αυτά που λένε για τα Σκόπια δεν πρόκειται να βρεθούν ποτέ, γιατί αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν το Σύνταγμα».

«Ο Τσίπρας χθες τα «γύρισε»», ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τονίζοντας πως «εφόσον γνωρίζουμε (ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν το Σύνταγμά τους), γιατί βγαίνουν και λένε ότι είμαστε φασίστες, ακροδεξιοί, σκοταδιστές και χρυσαυγίτες όσοι πήγαμε στο συλλαλητήριο, ή δεν θέλουμε το όνομα;».

«Δεν πιστεύω ότι θα έρθει πρόταση στη Βουλή, διότι δεν μπορώ να φανταστώ ποια πρόταση θα είναι αυτή και γιατί δεν θα υπάρχει κάποια συμφωνία με το άλλο μέρος» εκτίμησε παράλληλα ο Δημήτρης Καμμένος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή