Ποτάμι: Πόσο προβλέψιμος και ο Ρουβίκωνας

Ποτάμι: Πόσο προβλέψιμος και ο Ρουβίκωνας

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι αριστεροδεξιοί κυβερνητικοί εταίροι ξέρουν ότι για να καθυποτάξεις ένα θεσμό πρέπει να τον απαξιώσεις. Ας το χωνέψουν όμως καλά, ότι η δικαστική εξουσία ασκείται από την ελληνική δικαιοσύνη που δεν τρομοκρατείται και δεν ορρωδεί μπροστά στους Ρουβίκωνες», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχετικά με την εισβολή των μελών της αναρχικής ομάδας, σήμερα, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι, τονίζει: «Πόσο προβλέψιμος και ο Ρουβίκωνας! Όταν η αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης ως «θεσμικού εμποδίου», η αμφισβήτηση της νομιμότητας των αποφάσεων όλων των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας, οι αστήρικτες και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον των λειτουργών της δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα για την κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη δεν καθυποτάσσεται, τότε τη σκυτάλη, με την εκκωφαντική ανοχή της κυβέρνησης, παίρνει ο «Ρουβίκωνας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή