Δ. Καμμένος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας λέει τι να κάνουμε

Δ. Καμμένος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας λέει τι να κάνουμε

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη πάγια θέση του για μη αποδοχή του όρου «Μακεδονία» εξέφρασε για άλλη μια φορά ο  βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η παράταξή του έχει σχέση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε πως «δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά»,

Εκανε ακόμη γνωστό ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας ενώ ζήτησε η απόφαση αυτή να γίνει σεβαστή από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, άσκησε δριμεία κριτική κατά βουλευτών της Κουμουνδούρου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;» και συνεχίζοντας την κριτική με βολές κατά του Π. Σκουρλέτη.

«Μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση» δήλωσε  ο κ. Καμμένος.

Από την σκληρή κριτική του κ. Καμμένου δε γλίτωσε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δ. Παπαδημούλης.

« Ο κ. Παπαδημούλης προέβη σε πολιτικό χαφιεδισμό. Έβγαλε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο φωτογραφίες και τους έστειλε στους Ευρωπαίους.  Προσωπικά εχθές με χαρακτήρισε ακροδεξιό. Αν είμαι ακροδεξιός επειδή κάνω τον σταυρό μου και συμμετέχω σε συλλαλητήρια και δεν κάνω παρέα με ακροαριστερούς και δεν μου αρέσει που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας ας είναι. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα πατροναριστούμε. Αν δεν μας θέλουν επειδή είμαστε δεξιοί ας πάνε με την Φώφη. Κακώς μιλούν κάποιοι έτσι για τους ΑΝΕΛ που τρία χρόνια με 9 βουλευτές δίνουν βήμα στην κυβέρνηση. Όταν είσαι με κάποιον στο ίδιο τραίνο δεν γίνεται να κάνεις μαθήματα. Ποιος είναι αυτός με την αριστερή κελεμπία που θα μας κάνει μάθημα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε συνεργάτες και απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας. Ακόμη κι αν γίνω υπουργός δεν θα σταματήσω να αντιδρώ. Θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση προς πείσμα όλων, εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της κυβέρνησης».

Τέλος, ερωτηθείς  για το εάν οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση λόγω των μεγάλων διαφορών σε σημαντικά ζητήματα ο κ. Καμμένος είπε: «Εμείς περιμένουμε να έρθει η 30 Αυγούστου και να τελειώσουμε με όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός. Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στους ΑΝΕΛ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή