NΔ: Δεν θα γίνουμε συνυπεύθυνοι στις επιζήμιες επιλογές του πρωθυπουργού

NΔ: Δεν θα γίνουμε συνυπεύθυνοι στις επιζήμιες επιλογές του πρωθυπουργού

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα πυρά κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συναντήσεων που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό.

«Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις  μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέφωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός είχε σήμερα «το θράσος να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Με την σημερινή του παρέμβαση ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Κατά τα λοιπά, ακόμη, αναμένουμε το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το αν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η Κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση», αναφέρει τέλος το υστερόγραφο της ανακοίνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή