Νέο επικοινωνιακό μπαράζ με βίντεο από την κυβέρνηση

Νέο επικοινωνιακό μπαράζ με βίντεο από την κυβέρνηση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα νέο βίντεο, το οποίο διαφημίζει «υλοποιηθείσες» κυβερνητικές εξαγγελίες, εν προκειμένω για μείωση έως και 30% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ σε τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας και στο Δήμο Μεγαλόπολης, επανέρχεται το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης.

Όχι περισσότερο εμπνευσμένο από τα υπόλοιπα, το βίντεο έχει «ντυθεί» με φωτογραφίες από τις περιοχές που αφορά καθώς και από καθημερινές δραστηριότητες των ανθρώπων της περιοχής, μεταξύ των οποίων και η παραγωγή ριζόγαλων και άλλων γλυκών.

Καταλήγει δε με το γνωστό σύνθημα «Ήταν δίκαιο έγινε πράξη».

Όπως αναφέρει ο κ. Τσίπρας στο Twitter «υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για 140.000 νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», έγραψε ο κ. Τσίπρας και παραπέμπει στην ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού.

Στο διάρκειας 90 δευτερολέπτων βίντεο δηλώσεις κάνουν επίσης ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και κάτοικοι των περιοχών όπου θα ισχύσει η μείωση.

Αναφέρεται, επίσης, ότι μετά τα νοικοκυριά θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για έκπτωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και για επιχειρήσεις των εν λόγω περιοχών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή