ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Δεν υπάρχει κανένα θέμα πτώσης της κυβέρνησης

polakis-den-yparchei-kanena-thema-ptosis-tis-kyvernisis-2230485

«Την απάντηση την έδωσε και ο κ. Καμμένος, δεν υπάρχει κανένα θέμα πτώσης της κυβέρνησης και διατάραξης της κυβερνητικής συνοχής» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης μιλώντας στον Real Fm επεσήμανε ότι «το κακό είναι ότι η ΝΔ δυστυχώς προσπαθεί να γράψει άλλο ένα επεισόδιο στην προσπάθεια της αριστερής παρένθεσης. Θέλει να πατήσει πάνω στα πατριωτικά αισθήματα της πλειοψηφίας του πληθυσμού, τα οποία δυστυχώς αφήνει να ντύνονται με εθνικιστικές και ακροδεξιές κορώνες και εκφορές του λόγου, προκειμένου να πετύχει την πτώση της κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο κ. Πολάκης σημείωσε: «Μυστική διπλωματία, όπως είπε ο κ. Κοτζιάς, είναι να συνεννοούνται δύο χώρες μυστικά εναντίον μιας τρίτης ή τέταρτης χώρας. Μυστική διπλωματία είναι να κάνεις διαπραγμάτευση με μια διπλανή χώρα όχι με τους καθ' ύλην αρμόδιους πολιτικούς, κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά με εξωθεσμικούς παράγοντες, συμβούλους και παρασυμβούλους και τα αποτελέσματα της συμφωνίας να μην βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας».