Δυσαρέσκεια των Σκοπίων για τη συνέντευξη Κοτζιά στην ΕΡΤ

Δυσαρέσκεια των Σκοπίων για τη συνέντευξη Κοτζιά στην ΕΡΤ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η δημόσια ανακοίνωση τελικών θέσεων μπορεί να μειώσει το περιθώριο για διαπραγματεύσεις», σημείωσε το γραφείο του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στην ΕΡΤ.

«Τις παραμονές της επίσκεψης του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, υπό τη διαμεσολάβηση του οποίου διεξάγεται η διαπραγματευτική διαδικασία για το θέμα του ονόματος, τονίζουμε ότι η δημόσια ανακοίνωση τελικών θέσεων μπορεί να μειώσει το περιθώριο για συνομιλίες», ανέφερε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων, το Γραφείο του Νίκολα Ντιμιτρόφ.

«Από την πλευρά μας υπάρχει καλή βούληση για αμοιβαία αποδεκτή λύση που θα σέβεται τα συμφέροντα, την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα των δύο λαών. Για να φτάσουμε σε αυτήν την λύση θα είναι αναγκαία η καλή βούληση και της άλλης πλευράς», πρόσθεσε το Γραφείο του Ντιμιτρόφ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή