ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλης: Με βασανιστές της χούντας συναγελαζόταν ο Δημήτρης Καμμένος

filis-me-vasanistes-tis-choyntas-synagelazotan-o-dimitris-kammenos-2230623

Στην αντεπίθεση πέρασαν στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας έντονη κριτική στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένο με αφορμή όσα εκείνος δήλωσε κατά του ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρη Παπαδημούλη, τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικό χαφιέ» και «δοσίλογο».

Με ανάρτησή της στο Facebook η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου υπερασπίζεται τον ευρωβουλευτή, αναφερόμενη στις επιθέσεις που, όπως σημειώνει, δέχεται τις τελευταίες μέρες και κάνει λόγο για «χυδαία σπέκουλα» και «λάσπη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του», που «θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η κ. Σβίγκου αναφέρει:

«Τις τελευταίες μέρες γίνεται χυδαία σπέκουλα και εξαπολύονται υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον του Δημήτρη Παπαδημούλη με αφορμή ενημερωτικό κείμενο του Τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ που στάλθηκε σε ευρωβουλευτές.

Όποιος έχει στοιχειώδη εμπειρία γνωρίζει ότι τα κόμματα και οι ευρωβουλευτές πάντα έστελναν τέτοια κείμενα.

Εμείς πάλι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η λάσπη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του δεν πρόκειται να σταματήσει. Θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα και θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της».

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης καταφέρθηκε εκ νέου εναντίον του κ. Δημ. Καμμένου λέγοντας ότι έχει ροπή προς την ακροδεξιά: «Ο κ. Δημήτρης Καμμένος, και αυτό δεν αφορά όλο το κόμμα των ΑΝΕΛ, έχει μία ροπή προς την ακροδεξιά, για να το πω ευγενικά . Δεν τον έχω ψηφίσει για το Προεδρείο της Βουλής εγώ. Δείτε τι έχει πει κατά καιρούς, με τους βασανιστές της χούντας συναγελαζόταν, αντισημίτης είναι… », δήλωσε (στον ANT1) ο κ. Φiλης.