Βρετανία: Υπουργός παραιτήθηκε επειδή καθυστέρησε να πάει σε συνεδρίαση στη Βουλή των Λόρδων

Βρετανία: Υπουργός παραιτήθηκε επειδή καθυστέρησε να πάει σε συνεδρίαση στη Βουλή των Λόρδων

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της παραίτησης του Βρετανού υπουργού Μάικλ Μπέιτς γιατί καθυστέρησε μία ώρα να πάει στη Βουλή των Λόρδων.

Ο Μάικλ Μπέιτς, υπουργός του υπουργείου Διεθνούς Ανάπτυξης ένιωσε πολύ άσχημα για την καθυστέρησή του καθώς δεν μπόρεσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των συναδέλφων του και εν συνεχεία ανακοίνωσε στο Σώμα ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του στην πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι.

Τα μέλη της Βουλής άρχισαν να του φωνάζουν επανειλημμένα «όχι, όχι», ωστόσο ο Μπέιτς αποχώρησε από την αίθουσα. Από την πλευρά της η Τερέζα Μέι, η οποία πραγματοποιεί ταξίδι στην Κίνα, δήλωσε ότι η παραίτηση του Μπέιτς απορρίφθηκε.

Σταύρος Θεοδωράκης: Καν’ το όπως ο… Λόρδος

Το παραπάνω περιστατικό κέντρισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και του κόσμου αλλά δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος το σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο κ. Θεοδωράκης έγραψε μεταξύ άλλων ότι οι υπουργοί στην Ελλάδα «δεν νιώθουν υποχρεωμένοι ούτε καν να απαντούν».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή