Γεωργιάδης: Αλληλοσυγκρουόμενες οι δηλώσεις Νίμιτς και Κοτζιά

Γεωργιάδης: Αλληλοσυγκρουόμενες οι δηλώσεις Νίμιτς και Κοτζιά

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δηλώσεις Νίμιτς και Κοτζιά είναι αλληλοσυγκρουόμενες, κάποιος από τους δύο λέει ψέματα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Aδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι με αυτές τις δηλώσεις ενισχύεται η άποψη ότι υπάρχει μια μυστικού τύπου διαπραγμάτευση της Αθήνας με Νίμιτς και Σκόπια ενώ πρόσθεσε πως ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τα κόμματα για να τηρήσει τα προσχήματα.

Επεσήμανε παράλληλα ότι ο ειδικός μεσολαβητής έκανε αυτή τη δήλωση για το θέμα της ταυτότητας αφού έχει φύγει από την Αθήνα, μεταφέροντας το ως μήνυμα από την ελληνική κυβέρνηση, ενώ από την άλλη, ο Νίκος Κοτζιάς εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το θέμα της ονομασίας θα έχει λυθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ  ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι δεν τον ανησυχούν σημειώνοντας πως είναι σαν να λέει ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση.

Ο Aδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Κυριακής σχολίασε πως ό,τι στραβό συμβεί θα ευθύνεται η κυβέρνηση

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή