Επεισόδιο «on air» του Στέλιου Παππά με δημοσιογράφους της ΕΡΤ3 (Βίντεο)

Επεισόδιο «on air» του Στέλιου Παππά με δημοσιογράφους της ΕΡΤ3 (Βίντεο)

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένταση δημιουργήθηκε στον «αέρα» της ΕΡΤ3 μεταξύ του πρόεδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Στέλιου Παππά, και των δημοσιογράφων της εκπομπής.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του κ. Παππά στην εκπομπή «Καθημερινά κι απλά», ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για τη σημερινή κατάσταση των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, ανέβασε τους τόνους λέγοντας: «Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, δεν είναι αλήθεια αυτό που λέτε. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ακούνε, να ερευνούν και μετά να κάνουν τις ερωτήσεις τους», για να λάβει την απάντηση του δημοσιογράφου: «Θα πρέπει να γίνει συζήτηση, πρώτον χωρίς καθυστέρηση ήχου και δεύτερον σε μια συζήτηση στην οποία θα μας επιτρέπετε να ρωτάμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ανταπάντησε: «Μη με προσβάλλετε. Εγώ σας επιτρέπω να ρωτάτε, αλλά πρέπει και εσείς να ξέρετε ότι πρέπει οι δημοσιογράφοι να ερευνούν σε βάθος, αλλιώς θα πήξουμε από fakenews».

«Σας ευχαριστούμε που κάνετε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε δυο μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Χ. Αρβανιτίδη και η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τον κ. Παππά να βγάζει τα ακουστικά και να αποχωρεί ενοχλημένος.

Πηγή βίντεο: youtube/ voriamedia

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή