ΠΑΣΟΚ: Ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη η επίσκεψη Τζανακόπουλου στον Αρειο Πάγο

ΠΑΣΟΚ: Ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη η επίσκεψη Τζανακόπουλου στον Αρειο Πάγο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης, κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Σε σχόλιο του με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τζανακόπουλου στον Αρειο Πάγο, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι: «Από την ανακοίνωση του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίσκεψη του στον Αρειο Πάγο, προκύπτει η απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης».

Νωρίτερα, στον Αρειο Πάγο βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ λίγο μετά την άφιξή του στον τέταρτο όροφο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έφθασαν και η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, αλλά και οι επίκουροι εισαγγελείς Χρήστος Ντζούρας και Στυλιανός Μανώλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσία Τζανακόπουλου, αλλά και των εισαγγελέων Διαφθοράς, δεν είναι άσχετη με την υπόθεση της Novartis, ωστόσο, εξερχόμενος, ο ίδιος δήλωσε ότι η επίσκεψή του ήταν συμπτωματική και για άλλο θέμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή