Παραιτείται του τραπεζικού απορρήτου ο Άδωνις Γεωργιάδης – Τι κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή

Παραιτείται του τραπεζικού απορρήτου ο Άδωνις Γεωργιάδης – Τι κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εξέταση του πρώην υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας , στη σκιά της υπόθεσης Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης ερωτάται από την επιτροπή σχετικά με το θέμα των 23 προσλήψεων που φέρεται να έχει κάνει στο ΚΕΕΛΠΝΟ και χρησιμοποίησε τους 13 εργαζόμενους στο γραφείο του.

Ο πρώην υπουργός ξεκίνησε την εισήγησή του λέγοντας ότι παραιτείται του τραπεζικού απορρήτου και κατέθεσε στην επιτροπή την κίνηση των λογαριασμών του. Όπως είπε χαρακτηριστικά «επειδή η επιτροπή σας είχε ανοίξει αυτή τη συζήτηση, καταθέτω ολόκληρη την κίνηση των λογαριασμών μου από την 1η Ιουνίου του 2013 έως και σήμερα και παραιτούμαι του τραπεζικού απορρήτου».

Αναφορικά με το θέμα των 23 προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «η υπόθεση είναι στημένη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη» και έκανε λόγο για «σκευωρία».

«Δεν υπάρχει καμία υπογραφή και τα γράμματα δεν είναι δικά μου στο συγκεκριμένο έγγραφο που παρουσιάζει ο κ. Πολάκης» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ σε ό,τι αφορά ένα ηχητικό ντοκουμέντο το χαρακτήρισε προϊόν πλαστογραφίας την οποία, όπως είπε, έχει κάνει ο κ. Πολάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή