ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Οι καταθέσεις έχουν δοθεί τις τελευταίες 45 ημέρες

venizelos-oi-katatheseis-echoyn-dothei-tis-teleytaies-45-imeres-2231945

«Οι καταθέσεις των τριών προστατευόμενων μαρτύρων δόθηκαν τις τελευταίες 45 ημέρες, ενώ αυτή η ιστορία σερνόταν από τα κυβερνητικά στελέχη τα τελευταία δυο χρόνια», ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για επανάληψη της ιστορίας του 1989 με τα πάμπερς, τα οποία όμως τώρα είναι βρεγμένα και δύσοσμα και τα έχει κατασκευάσει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο κ. Βενιζέλος διερωτήθηκε γιατί υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες, αφού δεν πρόκειται ούτε για υποθέσεις δολοφονίας, ούτε για εμπόριο ναρκωτικών.

Διερωτήθηκε ποιός τους έδωσε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους. Είναι αδύνατον, είπε, να δεχτεί η Βουλή να προχωρήσει τις διαδικασίες αν οι τρεις αυτοί μάρτυρες δεν υποστούν την βάσανο της εξέτασης από τη Βουλή.

Τόνισε μάλιστα ότι οι μάρτυρες αυτοί δεν θα μείνουν για πάντα στη σκιά. Αφού υπογράμμισε ότι με τους υπουργούς θα ασχοληθεί η επόμενη Βουλή μετά τις εκλογές, τόνισε με έμφαση ότι τώρα ο ίδιος θα ασχοληθεί με τους συκοφάντες ψευδομάρτυρες και τους ηθικούς αυτουργούς εντός κι εκτός της Δικαιοσύνης.

Υποστήριξε επίσης ότι από την Αμερική δεν ήλθε κανένα στοιχείο που να εμπλέκει πολιτικούς. Μίλησε επίσης για σκηνικό οχετού που έχει στηθεί με τη συνεργασία και των δικαστικών αρχών. Η Ελλάδα είπε δεν είναι πια κράτος δικαίου.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)