Πικραμμένος: Ποτέ μου δεν γνώρισα άνθρωπο από τη Novartis

Πικραμμένος: Ποτέ μου δεν γνώρισα άνθρωπο από τη Novartis

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την υπόθεση της Novartis στην οποία εμπλέκεται μίλησε ο μεταβατικός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες της δικογραφίας που τον αφορούν.

«Ο προστατευόμενος μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε στο γραφείο του Φρουζή 100.000 ευρώ και του είπε ότι είναι για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πικραμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε «αθλιότητες» όλα όσα ακούγονται.

Όπως τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν γνώρισε ποτέ του άνθρωπο από τη Novartis ενώ εξέφρασε την υποψία ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι υπάλληλοι της εταιρείας. 

«Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα προβώ σε ενέργειες. Δεν ξέρω αν θα κάνω μηνύσεις», είπε ακόμα ο κ. Πικραμμένος ο οποίος εξήγησε ότι δεν μπορεί να καταλάβει, από που ήρθε όλη αυτή η υπόθεση και γιατί ήρθε.

Σε ερώτηση που αφορά τον λόγο της στοχοποίησής του, ο κ. Πικραμμένος απάντησε: «Δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Ίσως διότι υπήρξα και είμαι φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη; Προσπαθώ δια της ατόπου απαγωγής να καταλάβω».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή