ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis – Γεωργιάδης: Τους έκαψε ο Παύλος

Πολάκης: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis – Γεωργιάδης: Τους έκαψε ο Παύλος

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και «κελάηδησαν», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ερωτώμενος για τους προστατευόμενους μάρτυρες, δήλωσε πως είναι στελέχη της Novartis, οι οποίοι, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υγείας, έπαιρναν τις μίζες και για να ελαφρύνουν τη θέση τους προέβησαν στις αποκαλύψεις.

Γεωργιάδης: Τους έκαψε ο Παύλος

«Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι «προστατευόμενοι» μάρτυρες, αλλάζει τα πάντα», σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι «προστατευόμενοι» μάρτυρες αλλάζει τα πάντα. Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος https://t.co/W4tuNNJj7i