Λεβέντης: Να γίνει Εξεταστική στη Βουλή για τη Novartis

Λεβέντης: Να γίνει Εξεταστική στη Βουλή για τη Novartis

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση ότι πρέπει να γίνει Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Οι καταγγελίες είναι βαρύτατες» ανέφερε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι «ακόμα και να μην τα παίρνουν οι πολιτικοί, θα έπρεπε να γνωρίζουν τι γίνεται».

«Μία απόφαση δεν την ξέρει μόνο ένας υπουργός. Πρέπει να ξηλωθεί ένα ολόκληρο σύστημα. Όταν μία υπηρεσία μέσα σε ένα υπουργείο τα πιάνει, δεν γίνεται να μην τα ξέρει ο υπουργός. Μόνο αν κοιμάται» υπογράμμισε.

Αναφορικά με το Μακεδονικό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σημείωσε μιλώντας στο Θέμα Fm, ότι «εκ του τρόπου που αποδέχτηκε ο Ζάεφ την διπλή ονομασία, δείχνει ότι οι Έλληνες είμαστε ηλίθιοι» και συνέχισε:

«Έχουμε τρία κόμματα στην Ελλάδα που δίνουν το "Μακεδονία" με μεγάλη ευκολία. Το αρπάζει ο Σκοπιανός και το αποδέχεται. Ο άλλος ήθελε την λέξη Μακεδονία.  Όταν πάρουν το όνομα Μακεδονία, μπορούν να επανέλθουν στα αλυτρωτικά».  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή