Η Κομισιόν για την εμπλοκή του ονόματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση «Novartis»

Η Κομισιόν για την εμπλοκή του ονόματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση «Novartis»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ουδέν σχόλιον» από πλευράς Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως προς το ζήτημα της εμπλοκής του ονόματος του Έλληνα επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου, στην υπόθεση Novartis.

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ερωτηθείς σχετικά, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου στις Βρυξέλλες, σημείωσε: «Ο επίτροπος Αβραμόπουλος προέβη σε δηλώσεις, στις οποίες ξεκαθαρίζει τη θέση του σχετικά με τα γεγονότα που αφορούν την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας. Η Επιτροπή δεν έχει τίποτα άλλο να προσθέσει στις δηλώσεις του επιτρόπου».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε ερώτηση για το εάν ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είναι ενημερωμένος σχετικά με την εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει στο μέλλον αυτή η υπόθεση, ο κ. Σχοινάς απάντησε ότι ο κ. Γιούνκερ «παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις υποθέσεις του συγκεκριμένου επιτρόπου και βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με όλα τα μέλη του Κολεγίου των Επιτρόπων».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή