Σφοδρή επίθεση ΟΝΝΕΔ σε Πολάκη

Σφοδρή επίθεση ΟΝΝΕΔ σε Πολάκη

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή επίθεση στον αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη κάνει με ανακοίνωση της η νεολαία της ΝΔ. Στο κείμενο μάλιστα που έχει τίτλο «Ένας κατά φαντασίαν Βισίνσκι από τα Σφακιά» προτρέπει τον υπουργό «αντί να πουλάει προστασία σε κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες που δεν ξέρουν καν ποιον Λαζαρίδη συνάντησαν, ας κοιτάξει το κατάντημα της Υγείας επί των ημερών του». 

Αναλυτικά: 

Είναι σύνηθες φαινόμενο διάφοροι άκαπνοι να φαντασιώνονται ότι ζουν σε περασμένες εποχές, όπου κυριαρχούν ιστορικές συγκρούσεις τις οποίες τόσο θαυμάζουν. Από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο Υφυπουργός Υγείας: Μόλις 52 ετών (δηλαδή 9 ετών τη Μεταπολίτευση), ο κ. Πολάκης απόλαυσε όλα τα αγαθά της Δημοκρατίας και της πολιτικής ομαλότητας. Αντί να είναι ευγνώμων, ονειρεύεται τον εαυτό του στο ρόλο του Αντρέι Βισίνσκι, του Εισαγγελέα των δικών της Μόσχας, που έμειναν στην ιστορία ως μνημείο ανυπόστατων πολιτικών διώξεων και οδήγησαν στην εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων αντιφρονούντων.

Ο κ. Πολάκης είναι γνωστός ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια για τους λεπτούς του τρόπους, το σεβασμό στην αντίθετη άποψη και την πίστη του στο διάλογο. Δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά ευτυχώς για την Πατρίδα μας, δεν χρειάστηκε ποτέ να αποδείξει ότι εκτός από βαρύμαγκας είναι και γενναίος. Αντί, λοιπόν, να πουλάει προστασία σε κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες που δεν ξέρουν καν ποιον Λαζαρίδη συνάντησαν, ας κοιτάξει το κατάντημα της Υγείας επί των ημερών του, όπου οι ασφαλισμένοι πληρώνουν περισσότερη συμμετοχή για τα φάρμακά τους, τα νοσοκομεία δεν έχουν ούτε γάζες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές υπερβαίνουν εαυτούς για να καλύψουν κενά και οι χρόνια πάσχοντες προσεύχονται να επιβιώσουν μέχρι να έρθει η σειρά τους για θεραπεία. Γενικά, ας αποφεύγει τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, διότι στην Ελλάδα, εν αντιθέσει με τη Σοβιετική Ένωση, η παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών θεωρείται ποινικό αδίκημα και στο τέλος το μόνο του κοινό με τον Βισίνσκι θα είναι το μουστάκι τους – αν δεν τον βάλει η Τρόικα να το ξυρίσει και αυτό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή