Δ. Καμμένος για Novartis: Δεν προκύπτει εμπλοκή πολιτικού

Δ. Καμμένος για Novartis: Δεν προκύπτει εμπλοκή πολιτικού

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν προκύπτει ότι έχουν φύγει χρήματα από κάποιον άνθρωπο της Novartis και να έχουν πάει σε κάποιον πολιτικό» τόνισε σε συνέντευξή του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

«Το σκάνδαλο υπάρχει. Υπήρχε σκάνδαλο χρηματισμού χιλιάδων γιατρών με υλικών ή άυλων τρόπων. Υπάρχει λογαριασμός στην Ελβετία της novartis που έχουν δοθεί χρήματα σε γιατρούς» πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

«Οσα έχω διαβάσει από την δικογραφία δεν υπάρχει απόδειξη για μαρτυρίες κατά των πολιτικών και δεν υπάρχει η πληροφόρηση από που οι άνθρωποι αυτοί έχουν αυτή την γνώση. Αυτά που λένε δεν μπορούν να αποδειχθούν. Είναι μεγάλη υπόθεση που σαφώς μπορούν να προκύψουν και άλλα στοιχεία. Τα αδικήματα έχουν διαγραφεί, αν υπάρχει κάτι θα πάει στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος που δεν υπάρχει διαγραφή. Οπότε θα τους κυνηγήσουμε. Θα τους πάρουμε το κεφάλι που λέει ο λαός» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Σε νέες του δηλώσεις ο Δημήτρης Καμμένος, το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επανέλαβε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση «δεν προκύπτει απόδειξη χρηματισμού για πολιτικά πρόσωπα».  «Στη δικογραφία εμπλέκουν οι κατηγορίες πολιτικό πρόσωπο αλλά δεν αποδεικνύουν ότι υπήρξε χρηματισμός. Δεν τεκμηριώνονται όλες αυτές οι κατηγορίες προς το παρόν» τόνισε ο κ. Καμμένος. 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή