ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: «Να ξέρουν οι συκοφάντες ότι θα τους πάω μέχρι τέλους»

Σαμαράς: «Να ξέρουν οι συκοφάντες ότι θα τους πάω μέχρι τέλους»

«Να ξέρουν οι συκοφάντες ότι θα τους πάω μέχρι τέλους» προειδοποιεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τη στοχοποίησή του στην υπόθεση Novartis.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα»: «Απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί, θα ελεγχθεί στην πορεία. Και θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους».

Ο πρώην πρωθυπουργός εξαπολύει επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο ευθέως συνδέει με μία «σκευωρία» που βασίζεται, όπως επισημαίνει, σε «ανώνυμους μάρτυρες».

«Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μια βρωμερή υπόθεση. Χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, με στημένους ανώνυμους μάρτυρες, με δικογραφία γεμάτη λάθη, που καταρρέει. Εγώ απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί,θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους!» επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς. «Εγώ ξέρω ότι είμαι καθαρός και αθώος. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν» αναφέρει και προσφέρει αναφερόμενος στη μήνυση που έχει προαναγγείλλει ότι θα καταθέσει εναντίον του Αλέξη Τσίπρα: «Η σημερινή Βουλή δεν θα τον παραπέμψει γιατί ο ίδιος προστατεύεται από την ασυλία που του δίνει η τωρινή πλειοψηφία. Αλλά στην επόμενη Βουλή δεν θα έχει την πλειοψηφία και δεν θα έχει ασυλία. Και τότε…».

«Όλοι όσοι επιθυμούν "φυγή προς τα μπρος" για τη χώρα με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κος Τσίπρας», διαμηνύει επίσης ο πρώην πρωθυπουργός.