Γεωργιάδης για Novartis: Ο κ. Τσίπρας διοργάνωσε ο ίδιος τη σκευωρία

Γεωργιάδης για Novartis: Ο κ. Τσίπρας διοργάνωσε ο ίδιος τη σκευωρία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για οργανωμένη σκευωρία πίσω από την οποία κρύβεται η κυβέρνηση έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης Novartis.

«Το ποινικό μητρώο του κ. Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ. Tσίπρα τον Φεβρουάριο του 2017 αυτά που έλεγε τα λένε στις καταθέσεις τους λέξη προς λέξη οι μάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας Διαφθοράς. «Η κυρία Τουλουπάκη έχει στείλει στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο» τόνισε.

Διερωτήθηκε επίσης πώς γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

«Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» προειδοποίησε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή