ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιφνιδιαστική παρέμβαση Μητσοτάκη σε εκδήλωση τοπικής οργάνωσης της ΝΔ

aifnidiastiki-paremvasi-mitsotaki-se-ekdilosi-topikis-organosis-tis-nd-2232850

Το παρών σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Αιγάλεω έδωσε -αιφνιδιαστικά – ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας πολιτικά μηνύματα την ώρα που είναι σε εξέλιξη η υπόθεση της Νοvartis.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ παρέστη στην κοπή πίτας της τοπικής ΝΔ που λάμβανε χώρα στο πνευματικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».

Ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό τόνισε πως «δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διασυρθεί η παράταξη μας», κάνοντας αναφορά στις «κουκούλες» των μαρτύρων, ενώ επισήμανε το φιλελεύθερο και πατριωτικό στίγμα της ΝΔ. Η παρέμβαση και μάλιστα σε μία συγκέντρωση της «βάσης» της ΝΔ, όπως είναι μία εκδήλωση τοπικής έχει προφανή μηνύματα και σημειολογία, με πρώτο πως ο κ. Μητσοτάκης θέλει προσωπικά να εκπέμψει μήνυμα ψυχικής ενότητας της παράταξης και συντεταγμένης αντιμετώπισης της πολιτικής κατάστασης η οποία διαμορφώνεται.

Κάτι που άλλωστε φάνηκε -λίγο αργότερα- και με την απόφαση διαγραφής του Ευάγγελου Αντώναρου από το κόμμα.

Είναι άλλωστε παγιωμένη η άποψη της ΝΔ πως τα πάντα πρέπει να έρθουν στο φως «χωρίς όμως τις κουκούλες», όπως επαναλαμβάνει σε κάθε τόνο η Πειραιώς.

Στην εκδήλωση ήταν ακόμα παρόντες οι βουλευτές Β’ Αθηνών κ. Κουμουτσάκος και Γιακουμάτος και οι Επικρατείας κυρία Κεραμέως και κ. Φορτσάκης.