Αιφνιδιαστική παρέμβαση Μητσοτάκη σε εκδήλωση τοπικής οργάνωσης της ΝΔ

Αιφνιδιαστική παρέμβαση Μητσοτάκη σε εκδήλωση τοπικής οργάνωσης της ΝΔ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παρών σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Αιγάλεω έδωσε -αιφνιδιαστικά – ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας πολιτικά μηνύματα την ώρα που είναι σε εξέλιξη η υπόθεση της Νοvartis.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ παρέστη στην κοπή πίτας της τοπικής ΝΔ που λάμβανε χώρα στο πνευματικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».

Ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό τόνισε πως «δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διασυρθεί η παράταξη μας», κάνοντας αναφορά στις «κουκούλες» των μαρτύρων, ενώ επισήμανε το φιλελεύθερο και πατριωτικό στίγμα της ΝΔ. Η παρέμβαση και μάλιστα σε μία συγκέντρωση της «βάσης» της ΝΔ, όπως είναι μία εκδήλωση τοπικής έχει προφανή μηνύματα και σημειολογία, με πρώτο πως ο κ. Μητσοτάκης θέλει προσωπικά να εκπέμψει μήνυμα ψυχικής ενότητας της παράταξης και συντεταγμένης αντιμετώπισης της πολιτικής κατάστασης η οποία διαμορφώνεται.

Κάτι που άλλωστε φάνηκε -λίγο αργότερα- και με την απόφαση διαγραφής του Ευάγγελου Αντώναρου από το κόμμα.

Είναι άλλωστε παγιωμένη η άποψη της ΝΔ πως τα πάντα πρέπει να έρθουν στο φως «χωρίς όμως τις κουκούλες», όπως επαναλαμβάνει σε κάθε τόνο η Πειραιώς.

Στην εκδήλωση ήταν ακόμα παρόντες οι βουλευτές Β’ Αθηνών κ. Κουμουτσάκος και Γιακουμάτος και οι Επικρατείας κυρία Κεραμέως και κ. Φορτσάκης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή