Γεωργιάδης: Ευχαριστεί Ρουσόπουλο και στέλνει μήνυμα ενότητας μετά τη διαγραφή Αντώναρου

Γεωργιάδης: Ευχαριστεί Ρουσόπουλο και στέλνει μήνυμα ενότητας μετά τη διαγραφή Αντώναρου

3' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεση ήταν η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη στη στήριξη που του παρέσχε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ύστερα από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τον Ευάγγελο Αντώναρο για αναρτήσεις που έκανε εις βάρος του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης  έγραψε στο twitter:

«Eυχαριστώ τον Υπουργό Επικρατείας του Κώστα Καραμανλή και εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας επί προεδρίας του κ. Θόδωρο Ρουσόπουλο για τις ξεκάθαρες του δηλώσεις. Ο ίδιος έχει νιώσει στο πετσί του τί θα πει λάσπη από τον @KostasVaxevanis στο Βατοπέδι».

 

Επιπλέον ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στο πρώτο ουσιαστικό σχόλιό του (στο Facebook) μετά τη διαγραφή Αντωναρου επισημαίνει την ανάγκη ενότητας της παράταξης και σημειώνει ότι εάν ίσχυαν όσα του προσάπτονται θα είχε παραιτηθεί όχι μόνο από αντιπρόεδρος αλλά θα είχε εγκαταλείψει την πολιτική

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη έχεις ως εξής:

Πριν λίγο ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί Κώστα Καραμανλή και Υπουργός Επικρατείας του, στο Κανάλι «Ε» μίλησε για όλη αυτή την σκευωρία και για το ποια πρέπει, κατά την γνώμη του να είναι η στάση των στελεχών της Παρατάξεώς μας αυτές τις στιγμές.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος ήταν ο Κεντρικός στόχος της λάσπης στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Δικαιώθηκε και αθωώθηκε σε όλα μετά από χρόνια μεν, αλλά αφού έριξαν την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και έβγαλαν τον ίδιο εκτός πολιτικής. Ο βασικός εκτελεστικός βραχίονας αυτής της λάσπης τότε ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης, ο ίδιος που χρησιμοποιείται και σήμερα. Είναι θλιβερό κάποιοι, από προσωπική εμπάθεια προς εμένα και μόνον, να συνεργάζονται και να δέχονται να επαινούνται από τον βασικό συκοφάντη του Κώστα Καραμανλή και από το ίδιο παρασύστημα που τότε τον πολέμησε τόσο σκληρά.

Από την άλλη πολλοί καλοί συνάδελφοι βγήκαν και έδωσαν το στίγμα της ενότητας, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Σάκης Ιωαννίδης και αρκετοί άλλοι βουλευτές.

Στο μέτρο που με αφορά έχετε τον Λόγο μου ότι ποτέ δεν θα στραφώ κατά ενός Νεοδημοκράτη. Αντίπαλος μου είναι ο Σύριζα και στόχος μου να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο πιο γρήγορα γίνεται Πρωθυπουργός, για το καλό της Ελλάδος που έχει πέσει στα χέρια της πιο άθλιας Κυβερνήσεως και ενός αδίστακτου Πρωθυπουργού. Για να γίνει αυτό πρέπει να αποκτήσουμε τη νοοτροπία της φάλαγγος με την οποία οι προγονοί μας κατάφεραν ενώ ήταν λίγοι να νικούν τους πολλούς. Αλλά φάλαγγα χωρίς ενότητα δεν μπορεί να υπάρξει.

 

Περιττό να διαψεύσω αυτές τις γελοίες συκοφαντίες, εάν είχα κάνει το ο,τιδηποτε ανάρμοστο στην ιστορία Novartis όχι μόνον θα είχα παραιτηθεί από Αντιπρόεδρος αλλά και από την πολιτική γενικότερα. Είμαι διάφανος και ανοικτός σε κάθε έλεγχο, αρκεί να γίνεται με κανόνες Δικαίου όπως το Σύνταγμα μας ορίζει και όχι για πολιτικές σκοπιμότητες. Σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει αλλά έως τότε ίσως η Παράταξη μας να έχει να κερδίσει πολλά αν μάθουμε να είμαστε ο ένας πλάι στον άλλον.

Σας παραθέτω την δήλωση του κ. Ρουσόπουλου στο «Ε» που περιττό να πω με εκφράζει απόλυτα.

Ρουσσόπουλος στο "Ε"- Έχω ακούσει τους ανθρώπους που κατηγορήθηκαν. Άκουσα τις αντιδράσεις τους. Εκτιμώ ότι δηλώνουν την αλήθεια. Ο Άδωνις Γεωργιάδης με πάρα πολύ εμφατικό τρόπο και με πολλά στοιχεία μίλησε σε πολλά mμε, δίνοντας μια σειρά από απαντήσεις σε κατηγορίες οι οποίες δεν είναι μόνο έωλες, είναι φανταστικές, είναι στο χώρο του φανταστικού μέχρι στιγμής.

– Έχω να κάνω έκκληση στους συναδέλφους μου, στους φίλους μου και στους ανθρώπους στους οποίους πορευτήκαμε και πορευόμαστε μαζί. Στις στιγμές αυτές ένα κόμμα οφείλει να είναι ενωμένο. Αυτή δυστυχώς η αντίληψη που υπήρχε και υπάρχει σε ορισμένα στελέχη της Ν.Δ. , την οποία έζησα στην πλάτη μου και ζουν σήμερα άλλοι φίλοι και συνάδελφοι, πολιτικά στελέχη σε υψηλές θέσεις του κόμματος ,αυτή η αντίληψη της ανθρωποφαγίας θα πρέπει να είναι μακριά από το κόμμα. Πρέπει η ΝΔ ως συντεταγμένο κόμμα να πάρει κάτι ως παράδειγμα από το ΣΥΡΙΖΑ. η ΝΔ έχει μια πολιτική που είναι απαραίτητη για την επόμενη ημέρα στον τόπο και εκεί πρέπει όλοι να επικεντρωθούν. Αν υπάρξει εμφύλιος στο κόμμα το οποίο υπηρετώ αυτό θα είναι εις βάρος μας. Η έκκλησή μου είναι προς τους συναδέλφους μου να μην παίξουν το παιχνίδι εκείνων που θέλουν να τη διαλύσουν ή να τη διαιρέσουν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή