Μαξίμου: «Απερίφραστη καταδίκη» της επίθεσης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Μαξίμου: «Απερίφραστη καταδίκη» της επίθεσης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Την απερίφραστη και αποφασιστική καταδίκη» της επίθεσης στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη εκφράζει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Πάντως, νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης στον απόηχο της επίθεσης, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «στοχοποίηση της συζύγου του από τα υπόγεια του Μαξίμου».

ΣΥΡΙΖΑ: Απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας 

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή