ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προσωπικές οι απόψεις Αντώναρου» λέει το περιβάλλον Καραμανλή

prosopikes-oi-apopseis-antonaroy-leei-to-perivallon-karamanli-2233070

Το «θέμα Αντώναρου» φαίνεται πως τελείωσε εν τη γενέσει του. Οι εικασίες περί «εσωκομματικού πολέμου» με αφορμή την διαγραφή του κ. Αντώναρου από τις τάξεις της ΝΔ για προσωπικές επιθέσεις στον αντιπρόεδρο Αδωνι Γεωργιάδη, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικό είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού διαμηνύεται σαφώς πως οι απόψεις του κ. Αντώναρου «είναι προσωπικές» και απηχούν «μόνο την δική του οπτική στα πράγματα».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει με κάθε ευκαιρία, πως οι τόνοι πρέπει να κρατούνται χαμηλά, καθώς το αντίθετο δεν προσφέρει τις σωστές υπηρεσίες και θεωρεί λάθος να αμφισβητείται η ενότητα της παράταξης ιδιαίτερα σε ταραγμένες πολιτικά χρονικές συγκυρίες όπως η παρούσα. Ο ίδιος ο κ. Αντώναρος πάντως δεν αρνήθηκε πως εκφράζει προσωπικές του απόψεις, καθώς με ανάρτηση του στην σελίδα του στο facebook, διευκρίνισε πως οι απόψεις που εκφράζει δεν έχουν καμία σχέση με τον Κ. Καραμανλή. 

Την ίδια ώρα ο επί σειρά ετών κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή και στενός συνεργάτης του για σχεδόν 9 έτη, Θόδωρος Ρουσόπουλος, πήρε θέση λέγοντας πως «όταν ο Κώστας Καραμανλής θέλει να πει κάτι το λέει από μονός του ή έχει συνεργάτες που παίρνουν εντολή να τον εκφράσουν» υπερασπιζόμενος «την ενότητα της παράταξης».