ΝΔ για την εισβολή του Ρουβίκωνα στην ομιλία Τσακαλώτου: Αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν προσαγωγές

ΝΔ για την εισβολή του Ρουβίκωνα στην ομιλία Τσακαλώτου: Αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν προσαγωγές

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σε ανάλογες «ακτιβιστικές ενέργειες» στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση», σχολιάζει με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία για την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Αναλυτικότερα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Αναρωτιόμαστε γιατί  έγιναν προσαγωγές μετά τoν «ακτιβισμό» του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος.

Σε ανάλογες «ακτιβιστικές ενέργειες» στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση.

Σε κάθε περίπτωση, χαιρετίζουμε την απόφαση της Kυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα και της ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή