Πρόσωπα της Τρίτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To ιδιαίτερο θρίλερ «Get Out» του Τζόρνταν Πιλ (φωτ.) και το «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» του Λούκα Γκουαντανίνο ήταν οι μεγάλοι νικητές των βραβείων της Ενωσης Σεναριογράφων, που απονεμήθηκαν χθες. Διακρίθηκαν στις κατηγορίες του πρωτότυπου και του διασκευασμένου σεναρίου αντίστοιχα.

(…) Να κάτι που δεν γνωρίζαμε. Οτι ο Μάρτιν Σκορσέζε «έχει πάθος με τους Ρωμαίους», όπως δήλωσε ο Βρετανός σκηνοθέτης Μάικλ Χερστ, δημιουργός των επιτυχημένων σειρών «Βίκινγκς» και «Τudors». Και γιατί μας το είπε αυτό; Διότι οι δυο τους θα συνεργαστούν σε μια σειρά που θα έχει τίτλο «Οι Καίσαρες» και θα αφηγείται την ιστορία των πρώτων ηγεμόνων της Ρώμης, ξεκινώντας από την άνοδο στην εξουσία του Ιούλιου Καίσαρα. Ο Χερστ συμπλήρωσε ότι η σειρά θα αναδείξει πολλούς νέους ηθοποιούς, καθώς όλοι θέλουν να παίξουν για τον Σκορσέζε.

(…) Τελευταίος σε μια μακρά λίστα καλλιτεχνών –Guns N’ Roses, Αλίσια Κις, Τζάρβις Κόκερ– ήταν ο Τζακ Γουάιτ. Ο πρώην frontman των White Stripes, ο οποίος τώρα ακολουθεί σόλο καριέρα, αποφάσισε πριν από περίπου ένα μήνα να απαγορεύσει τα κινητά στις συναυλίες του. Στην ίδια ακριβώς λογική «αφήστε τα κινητά σας για να απολαύσετε περισσότερο την εμπειρία της μουσικής», κινήθηκε πριν από λίγες ημέρες και ο Κέντρικ Λαμάρ. Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ αποφάσισε όχι μόνο να εξορίσει τα smartphones από τα live του αλλά και τους επαγγελματίες φωτογράφους, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα. Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Δουβλίνο, αφετηρία της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή