Σπυράκη: Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους

Σπυράκη: Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis στην οποία συμμετείχαν εκτός από την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο τομεάρχης Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησαν, η κυρία Σπυράκη ανέφερε:

«Η Νέα Δημοκρατία είπε εξ' αρχής: Όλα στο φως. Η Νέα Δημοκρατία λέει ναι στη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis» ενώ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας:

«Είναι φανερό ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Έτσι ο ίδιος και οι Υπουργοί του παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Και, όταν έρχεται η ώρα της κρίσεως, αυτή η ίδια πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καταθέτει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, ώστε να διερευνηθεί η αρμοδιότητα του Σώματος της Βουλή».

«Η Νέα Δημοκρατία λέει όλα στο φως. Για το λόγο αυτό καταθέτει σύμφωνα με το άρθρο 144 της Βουλής πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ευθύνη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση της αγοραπωλησίας βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, που εξέθεσε διεθνώς τη χώρα και ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο», κατέληξε η κυρία Σπυράκη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή