ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Ο Τούρκος έχει γίνει νταβατζής στην περιοχή

leventis-o-toyrkos-echei-ginei-ntavatzis-stin-periochi-2233241

«Η Τουρκία παίζει με την Ελλάδα και εμείς συνεχώς θα υποχωρούμε. Θα έχουμε συνεχή Ιμια» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

«Ο Τούρκος δεν υπολογίζει τίποτα. Ο Τούρκος έχει γίνει στην περιοχή νταβατζής. Διεκδικεί ρόλο ηγετικό» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον Real Fm.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» επεσήμανε: «Ηταν μια άστοχη ενέργεια του δημάρχου, δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί. Είναι ενέργειες αήθεις από έναν δήμαρχο μιας πόλης που έχει άμεσο ενδιαφέρον για το θέμα όπως είναι η Θεσσαλονίκη. Επρεπε να είναι πιο προσεκτικός».

Σχετικά με το Σκοπιανό δήλωσε ότι «θεωρώ ότι είναι χαμένο το θέμα. Οι Αμερικανοί είναι κάθετοι ότι έχει τελειώσει. Απογοητεύθηκα από τη χθεσινή μου συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη, ο οποίος επέμενε ότι από το 2008 έχουμε δεχθεί. Με ρώτησε γιατί δεν αντέδρασε τότε ο λαός».

Παράλληλα ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι «τη Novartis την φέρανε για να κλείσουν το Σκοπιανό». «Το φέρανε γρηγορότερα, μίλησαν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, αλλά όταν είδαμε την δικογραφία έχει αοριστίες» πρόσθεσε.