Γκιουλέκας για Μπουτάρη: Ξεπέρασε και τους πιο σκληρούς Σκοπιανούς

Γκιουλέκας για Μπουτάρη: Ξεπέρασε και τους πιο σκληρούς Σκοπιανούς

1' 35" χρόνος ανάγνωσης

«Ο Γιάννης Μπουτάρης ξεπέρασε και τους πιο σκληρούς Σκοπιανούς» σημειώνει ο  αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

«Χτύπησε και πάλι ο Γιάννης Μπουτάρης! Μετά τις πρωτοφανείς δηλώσεις του, με τις οποίες αποκαλούσε τα Σκόπια Μακεδονία, ο Γιάννης Μπουτάρης ξεπέρασε και τους πιο σκληρούς σκοπιανούς. Δήλωσε ότι πρέπει να σκεφτούμε να μετονομάσουμε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για να μην… μπερδεύονται, όπως είπε χαρακτηριστικά, οι επισκέπτες και θεωρούν ότι βρίσκονται στα Σκόπια!» σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε:

«Δεν γνωρίζει την Ιστορία ή την παραχαράσσει εσκεμμένα; Ότι και να συμβαίνει ο άνθρωπος αυτός που παριστάνει τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης έχει το δικαίωμα να ευτελίζει τον εαυτό του. Την πόλη, όμως, που εκπροσωπεί και όλους εμάς όχι! Τα παραληρήματά του έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Επιτέλους, εάν αυτός δεν ντρέπεται για όσα λέει και κάνει ντρεπόμαστε εμείς γι' αυτόν που κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμε Δήμαρχο Θεσσαλονίκης!».