Ενωση Κεντρώων: Αν ο κ. Μπουτάρης αδυνατεί να σιωπήσει η μόνη λύση είναι να παραιτηθεί

Ενωση Κεντρώων: Αν ο κ. Μπουτάρης αδυνατεί να σιωπήσει η μόνη λύση είναι να παραιτηθεί

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση της Ενωσης Κεντρώων προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη να σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ότι αν ο κ. Μπουτάρης δεν μπορεί να σιωπήσει, η μόνη λύση είναι να παραιτηθεί.

«Αν ο κ. Μπουτάρης αδυνατεί να σιωπήσει, μόνη λύση είναι να παραιτηθεί, γιατί δεν μπορεί ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης να δίνει στους Σκοπιανούς τη λέξη "Μακεδονία"» τονίζει χαρακτηριστικά η Ενωση Κεντρώων.

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το όνομα των Σκοπίων σημειώνει ότι «εάν ο κ. Τσίπρας δώσει τη λέξη "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς παρά τη θέληση του ελληνικού λαού, αυτό θα είναι ένα έγκλημα όμοιο με αυτό που συνέβη στις συνθήκες της Ζυρίχης και του Λονδίνου».

Παράλληλα ζητά «από τα κόμματα να ξεκαθαρίσουν αν δίνουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και να αφήσουν τις φλυαρίες και τους "πολιτικάντικους" ελιγμούς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή