ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενωση Κεντρώων για Κοτζιά: Αρχισε τους λεονταρισμούς εκ των υστέρων

Ενωση Κεντρώων για Κοτζιά: Αρχισε τους λεονταρισμούς εκ των υστέρων

Για «λεονταρισμούς» κατηγορεί η Ένωση Κεντρώων τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά και τον καλεί «ενημερώσει τα κόμματα και να εισηγηθεί σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Ο κ. Κοτζιάς, αφού σιώπησε κατά τη διάρκεια του σοβαρού νέου επεισοδίου στα Ίμια, άρχισε τους λεονταρισμούς εκ των υστέρων και να απειλεί τους Τούρκους. Όμως όλοι ξέρουμε ότι οι Τούρκοι αλωνίζουν ανενόχλητοι και "γκριζοποιούν" το Αιγαίο, συνεχώς και περισσότερο» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων σχολιάζοντας τη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών στον Alpha.

«Αν αύριο γίνουν και σε άλλα νησιά αυτά που έγιναν στα Ίμια, πάλι η Ελλάδα θα υποχωρήσει και η ειρήνη θα παραμένει στη περιοχή με συνεχείς υποχωρήσεις της χώρας μας» σημειώνει η Ένωση Κεντρώων και καταλήγει:

«Το σχέδιο της Τουρκίας να κάνει γκρίζο όλο το Αιγαίο, έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή. Ο κ. Κοτζιάς αντί να λεονταρίζει καλό είναι να ενημερώσει τα κόμματα και να εισηγηθεί σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».