ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: Eκλογές το 2019 ανεξάρτητα από τη Novartis

flampoyraris-ekloges-to-2019-anexartita-apo-ti-novartis-2234098

Ξεκάθαρος ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019, ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση της Novartis εμφανίζεται ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης σε συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα». «Εάν αποδεχόμουν ότι η Novartis δύναται να τις επισπεύσει, θα ήταν σαν να αποδεχόμουν την κακοήθεια ότι αυτή η υπόθεση στήθηκε από την κυβέρνηση για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης» τονίζει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη στη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου της, χωρίς εμπόδια, απόπειρες τρομοκράτησης και εκβιασμούς όπως επιχειρούν κάποιοι.

Αναφορικά με το Μακεδονικό και τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν, ο κ. Φλαμπουράρης επισημαίνει ότι σε κανέναν πολιτικό δεν αρέσει η αντιπαράθεση με το λαϊκό αίσθημα ενός μέρους των πολιτών, και δη σε ζητήματα ιδιαίτερης ευαισθησίας, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις, όπως η συγκεκριμένη, που καθίσταται αναγκαία, καθώς υπερτερεί το συμφέρον της χώρας, άρα και του συνόλου της κοινωνίας και του ελληνικού λαού.

Τέλος, ερωτηθείς εάν η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ έχει ημερομηνίας λήξης την προκήρυξη των επόμενων εκλογών, ο υπουργός Επικρατείας τονίζει ότι στο τοπίο που θα δημιουργηθεί μετά την προσφυγή στις κάλπες, «θα τεθούν όλα σε νέα βάση, που θα την καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τα εκλογικά αποτελέσματα και το τοπίο που θα προκύψει, που όμως δεν μπορεί να είναι από μηδενική βάση, διότι υπάρχει η τετράχρονη διακυβέρνηση και η μνήμη».

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)