Λεβέντης: «Έχουμε γίνει τσογλάνια που δίνουμε το όνομα «Μακεδονία»

Λεβέντης: «Έχουμε γίνει τσογλάνια που δίνουμε το όνομα «Μακεδονία»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απαισιοδοξία του για την εξέλιξη του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δυστυχώς, το Σκοπιανό έχει κλείσει».

«Έχουμε γίνει τσογλάνια που δίνουμε το όνομα «Μακεδονία», όταν κάποιοι πολέμησαν για αυτήν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι «η λύση που θα δοθεί, θα είναι προδοτική για τη χώρα».

Μιλώντας στο epsilon tv, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, του είπε πως η Ρωσία δεν θέλει λύση στο Σκοπιανό, αλλά πιέζει η Αμερική.

«Έχουμε γίνει Αμερικανάκια. Όσες φορές οι Αμερικανοί έχουν ανακατευτεί στα εθνικά μας θέματα, μας έχουν καταστρέψει. Ο Τσίπρας είναι εντολοδόχος πρωθυπουργός», είπε. 

Σχετικά με το επεισόδιο στα Ίμια, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι «εδώ οι Τούρκοι έριξαν ρωσικό αεροπλάνο, δεν θα χτυπήσουν πλοίο; Οι Τούρκοι έχουν γκριζάρει 17 νησιά, τα οποία θεωρούν δικά τους».

Ακόμα, για τη Novartis, τόνισε ότι «η κυβέρνηση έφερε το θέμα χωρίς να το δέσει. Δεν έχει δεθεί κατηγορητήριο και γελοιοποιούνται όλοι για την υπόθεση αυτή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή